Zaklató kártyák – Carla Tate vendégírása

(A következő cikk Carla Tate munkája, amit az írónő engedélyével fordítottam le és jelentettem meg. Az eredeti poszt itt található.)

 

“Lámcsak, ki van itt megint. A Botok Hatos követ engem, ezért ma reggel felhasználom Pearl Annie zaklató kártya technikáját.

 

Megkevertem a kártyáimat és elosztottam őket öt részre: Tűz, Víz, Föld, Levegő és Lélek. A Botok Hatos a Föld kupacban volt. Tehát az életemnek ezen a részén, a materiális, fizikai valóságban van dolgom ezzel a kártyával.

 

De mi lehet ez az üzenet? Lehet, hogy azt akarja mondani, hogy semmi diadalmas nincs abban, hogy hajnal fél hatkor blogolok? Lehetséges.

 

Megkérem, hogy írjon nekem egy levelet, ahogy az Over the Moon Orákulum Kártyáktól tanultam: (Ez egy hat lapos terítés – Kati)

 

Kedves Kérdező!

 

Amikor felbukkanok egy vetésben, ERRŐL (első lap) akarok neked üzenni. Megmutatom, hogy EZ (második lap) történik éppen, és azt szeretném, hogy ILYEN legyél, vagy ÍGY érezz (harmadik lap). Amikor megjelenek, arra kérlek, ereszd el EZT (negyedik lap), és fogadd el EZT (ötödik lap). Amikor meglátsz, ideje EZT (hatodik lap) tenned.

 

Üdvözlettel,

 

Tarot Zaklatód

 

Morgan Greer Tarot
Carla vetése a kérdésre. A lapok a Morgan Greer Tarot-ból vannak.
A levél:

 

Kedves Carla!

 

Amikor felbukkanok egy vetésben, arról akarok neked üzenni, hogyan zárnak börtönbe a  saját gondolataid. Megmutatom, hogy mennyire a negative dolgokra koncentrálsz. Olyan komoran állsz hozzá a dolgokhoz! Azt szeretném, hogy vidámabb, optimistább legyél – fedezd fel fizikai létedet és a fizikai világot! Állj a világhoz úgy, mint egy felfedező! Menj vissza az alapokhoz. Játssz a sárban, vagy csináld ennek a felnőtt változatát. Mi lett azokkal a felnőtt szinezőkkel, amiket vettél?

 

Amikor megjelenek, arra kérlek, engedd el a vágyat, hogy mindent te irányíts. Hagyd, hogy megtörténjenek a dolgok, és élvezz egy kis szünetet a kavargó gondolataid helyett. Pihenj! Amikor meglátsz, ideje, hogy gyorsan cselekedj – távolodj el a gondolataidtól, és élvezz egy kis ön-kényeztetést. Ha követed a tanácsomat, sokkal győzedelmesebben érzed majd magad a bőrödben.

 

Üdvözlettel,

 

Botok Hatos

 

Ennek örömére, visszmegyek aludni.

 

Csőcső!”

 

 

 

2 thoughts on “Zaklató kártyák – Carla Tate vendégírása

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s