Október 2. Hírlevél – Tarot varázslat

Itt van az ősz, itt van újra…

imageAz év egyik legszebb szakaszához érkeztünk. A fák gyönyörű színekben pompáznak, itt az ideje a falevelek gyűjtésének és préselésének. A természet felkészül a téli álomra, és mi, emberek megpróbálunk minden utolsó csepp napsugarat is magunkba szívni a szürke tél előtt.

Nem csak azért szeretem ezt az időszakot, mert a fák páváknak képzelik magukat, hanem mert most a legvékonyabb a határ a túlvilág és a miénk között. Ilyenkor minden varázslat egy kicsit jobban működik, legyen az tarot jóslás, gyertyaégetés, szellemidézés vagy távgyógyítás. Ilyenkor valahogy minden könnyebb.

Ennek örömére – bár még nem terveztem nyilvánosan is gyakorolni a tarotnak ezt a válfaját  – közkinccsé teszek egy tarot varázslatot, ami megszabadít a rossz szellemektől, ártó gondolatoktól, átkoktól.

Felhívom a figyelmet, hogy ez nem a Harry Potter féle “suhintok egyet a pálcámmal és minden bajod elmúlik” tipusú varázslat. Ezen nekem is és neked is dolgoznod kell, hogy működjön. És mindenek előtt hinni benne.


Tisztító varázslat

A rituáléhoz szükséged lesz

  1. A képeken látható kártyák kinyomtatott verziójára – minél vékonyabb papírra (lent találod a képeket)
  2. Egy fehér gyertyára – nem teamécses, rendes gyertya!
  3. Egy tűzálló edényre
  4. Levendula, bergamott vagy szantálfa illóolajra – opcionális
image1(1)
Pentagram alakba terítsd a lapokat, a Gonosztól az Akasztott Ember felé indulva.

Előkészületek

Mielőtt belekezdenél a varázslásba, megfelelő lelki- és tudatállapotba kell hoznod magad. Addig nem érdemes belekezdeni sem, amíg nem vagy nyugodt és le nem tetted a mindennapok batyuját a sarokba.

Először is, készítsd elő azt a teret, ahol varázsolni fogsz. Legjobb, ha egy nyugodt, csendes, lomoktól és kacatoktól mentes helyet választasz, lehetőleg egy asztalnál. Pakolj le mindent az asztalról, és alaposan töröld le. Ha van fehér vagy lila pecsétmentes terítőd, nyugodtan terítsd le vele, de majd vigyázz, hogy fel ne gyújtsd a gyertyával! Tedd az asztalra az eszközeidet – a gyertyát (ne feledkezz meg a gyufáról!), a tálkát és a kártyákat. A Gonosz hátoldalára írd fel, hogy mitől akarsz megszabadulni, mi árt neked.

Minél tisztább a környezet, annál pozitívabb energiákat vonz, tehát nem árt, ha az egész szobát kitakarítod, de legalábbis kisepregetsz/porszívózol. Ha van kedved, gyújts meg egy füstölőt, vagy párologtatót. A Nag Champa és a Szantálfa illatú füstölők, és a Bergamott és Szantál illatú olajok a legmegfelelőbbek, de semmi sem kötelező. Ami téged varázslatos hangulatba hoz, azt használd. Elindíthatsz meditációs zenét vagy világzenét is. Minél több érzékedet vonod be a folyamatba, annál jobb.

A helyet már felkészítetted, ideje, hogy te magad is sorra kerülj. Először is, fürödj meg és moss fogat. A legjobb egy gyertyafényes forró kád víz lenne, fürdősóval és illóolajokkal, de egy hosszú zuhany is megteszi. A lényeg, hogy ellazulj, és elképzeld, hogy lemosod magadról a mindennapok gondját-baját, és beleéld magad a varázsló/nő szerepébe.

Fürdés után öltözz tiszta, frissen mosott ruhába. Mindegy, mit veszel fel, a lényeg, hogy kényelmes legyen és szépnek, varázslatosnak érezd magad benne. Akár a csipkés kombinéd is előveheted, ha abban érzed magad jól. Fésülködj meg és ha gondolod, ékszerezd fel és sminkeld ki magad. Ha van ametisztes, borostyános, vagy hegyikristáyos nyakláncod/fülbevalód/egyebed, most van itt az ideje, hogy felvedd. Többek között ezek a kövek bírnak olyan mágikus energiákkal, amik segítik majd a munkádat.

Készen állsz a varázslatra? Ha mindezek után még úgy érzed, nem vagy képes koncentrálni, ne aggódj. Csak ülj le és várd meg, amíg teljesen megnyugszol és ráhangolódsz a történésekre. Ne siettesd magad. Akár a Napüdvözletet is megcsinálhatod – ez egy jóga gyakorlat, ami átmozgat és megnyugtat egyben. Keress rá a youtube-on a “Surya Namaskar” címszóra.

A rituálé

Amikor úgy érzed, kész vagy, ülj le az asztalodhoz, és kezdheted a rituálét. Halkítsd le vagy kapcsold ki a zenét, hogy ne vonhassa el a figyelmed.

Először is gyújtsd meg a gyertyát, és tudatosítsd magadban, hogy mit akarsz csinálni, és annak milyen eredménye kell legyen.Terítsd ki a kártyalapokat, mindegyiknek szentelve néhány pillanat figyelmet. Ahogy az egyes lapokhoz érsz, mond ki, hogy mit szimbolizálnak.

  1. A Gonosz. Ez az, aki nekem kárt akar okozni/aki elátkozott/aki kísért.
  2. Az Akarsztott ember. Ez voltam én eddig a Gonosz hatása alatt.
  3. A Halál. A rosszándék átalakul, a Gonosz hatása megszűnik felettem.
  4. Ítélet. A rend helyreáll, kiegyenlítődnek az Univerzum energiái.
  5. A Világ. Ismét boldog vagyok és gondtalan.

Amikor a kártyák a helyükön vannak, végy egy nagy levegőt, fújd ki, és mondd el a varázsigét. Minél jobban beleéled magad, annál jobban működik. Ne szégyelld magad, senki nem néz, nem jegyre megy.  Az igét én írtam. Ha nem tetszik, egészen nyugodtan tegyél hozzá, változtasd meg úgy, hogy számodra legyen jelentése.

Az ige:

“E kártyákkal és igémmel kérem
Segítséged, Hatalmas az égben!
Megidézem erőd, hogy adj
Szabadulást, s velem maradj.
Védj meg mások árnyékától,
Kísértettől, rossz szándéktól!
A sérelem mit más okozott
Legyen semmis, elporladott!
Áldás legyen az átokból,
Igazság jöjjön a hazugoktól,
Szeretet a gyűlölőtől:
Ezt várom egy jobb jövőtől.

A világ ismét egyensúlyban
Úgy legyen mind, ahogy mondtam.”

Amikor odaérsz, hogy “A sérelem mit más okozott”, vedd fel a Gonosz és az Akasztott Ember lapjait és gyújtsd meg a gyertya lángjánál, majd tedd a tálkádba, nehogy megégessen téged, vagy bármit az asztalon. Közben folytasd az igét, és figyeld, ahogy elégnek. Nem baj, ha nem lesznek teljesen hamuvá, ne stresszeld magad rajta. A lényeg, hogy lángra kapjanak, ezzel megtisztítva téged a negatív energiáktól.

Amikor az ige végére érsz, vedd a kezedbe a Világ lapját, és a képre koncentrálva ismételd el kétszer az utolsó két sort: “A világ ismét egyensúlyban, Úgy legyen mind, ahogy mondtam.”, ezzel megbűvölve és feltöltve azt. (Összesen tehát háromszor hangzik majd el ez a két sor.) Amikor ezzel végeztél, szedd össze a megmaradt három lapot, és tedd egymás tetejére őket: legalulra a Halált, mert az általa hozott változásra alapul az ige. Középre az Ítéletet, és a tetejére a Világot tedd, hogy azt lásd, amikor majd talizmánként előveszed őket. Hagyd őket az asztalon, és vedd fel a tálkádat a Gonosz és az Akasztott Ember maradványaival. Vidd ki a mosdóba, borítsd a tálkát a vécébe és úgy, hogy nem nézed, ahogy lemegy, húzd le. A biztonság kedvéért kétszer is öblítheted. Ezzel a Gonosz hatása megszűnt feletted. Moss kezet, öblítsd ki a tálkát, és menj vissza az asztalhoz.

Vedd fel a három lapot, és kösd össze őket vagy cellux-szal, vagy egy fonállal. A cellux azért jobb, mert biztos, hogy nem csúszkálnak majd szét. Tartsd őket a kezedben, akár a szívedhez is ölelheted őket, és érezd, hogy felszabadultál, és hogy védelem alatt állsz. Ha van időd, várd meg, amíg leég a gyertyád (érdemes nem túl nagy gyertyát venni), és addig gondold át, minden mennyivel jobb lesz ezután. Ha nincs rá időd, akkor is hagyd, hogy leégjen, ezzel lezárva a varázslatot. Vigyázz, hogy még csak véletlenül se borulhasson fel vagy kaphasson lángra tőle semmi! Mielőtt felállsz az asztaltól, mondd ki hangosan, hogy végeztél a varázslattal, és köszönd meg a Hatalmasnak, hogy segít és vigyáz rád.

Most hogy végeztél, tedd el a talizmánodat egy olyan helyre, ami általában veled van, és elővehesd őket, ha szükséged lenne rájuk, illetve hogy védelmezzenek és erőt adjanak a jövőben. Pénztárca vagy irattok tökéletes erre a célra.

Szívből kívánom mindenkinek, hogy sikerüljön elvégeznie a tisztítást!

Ha kérdésed, kérésed lenne, egészen nyugodtan szólj. Ha nem bízol magadban, én is megcsinálhatom a varázslatot, de mivel rengeteg munkával és anyagi költségekkel jár, nem ingyen (az anyag és postaköltségen felül egy nagyon minimális összeget számítok csak fel, és a talizmánt postázom el neked.) Ha  érdekel ez a lehetőség, vagy személyre szabott varázslatot kérnél bármilyen témában, vagy csak egy hagyományos tarot olvasást szeretnél, írj egy e-mailt a katalin.patnaik@gmail.com címre.

A kártyák, amikre szükséged lesz: három különböző paklit használtam, azt nyomtasd ki, amelyik neked legjobban tetszik. Azért nem egyesével töltöm fel a lapokat, mert így egy darab A4-es papírra is elfér majd, védve ezzel a környezetet. Persze majd ki kell őket vágnod. 🙂 Kattints a képre, és megjelenik majd nagyban, azt nyomtasd majd ki!

  1. Rider Waite Smith Tarot.

Rider Waite Smith Tarot

2. Gilded Tarot

image3

3. Mystic Faery Tarot

image2

Köszönöm a figyelmedet, áldott őszt kívánok!

One thought on “Október 2. Hírlevél – Tarot varázslat

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s